Fenbendazol féreghajtó


Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma fenbendazol féreghajtó Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Fenbendazol féreghajtó Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve.

A részletes tájékoztató a termék mellé csomagolt használati utasításban megtalálható. Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül.

fenbendazol féreghajtó

Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak fenbendazol féreghajtó. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő fenbendazol féreghajtó észlel, fenbendazol féreghajtó erről a kezelő állatorvost!

fenbendazol féreghajtó gyogyszer a parazitak eltavolitasara az emberi testbol

Tüdőféreg fertőzöttség esetén a kezelést 21 napig folytassuk. Az állatok kezelését a természetes újrafertőzödés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan 3 havonta 7, Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 15 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

fenbendazol féreghajtó

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra.

Winston mcanuff képmutatók és paraziták szalag paraziták

Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni.