Féregtabletták olcsó. Anthelmintikus gyógyszerek


Ez csak az emberre igaz.

kelkáposzta

Nem tom hány macskád van, de egy féreghajtó tabletta nálunk Ft, szerintem nem sok, én is csóró vagyok, de azzal érsz el biztos hatást, a tökmaggal nem hiszem. Arról még nem is hallottam, mindegy.

féregtabletták olcsó

Te tudod Figyi, kb forint egy tabletta Cestal catannál olcsóbban nem úszod meg a természteset sem, féregtabletták olcsó ráadásul nem is biztos hogy használ. Hagymát meg ne is adj neki, van ami nekünk jó, de a macskáknak árt.

A vöröshagyma például károsítja a macskák vörösvérsejtjeit. Fincsi mi?

féregtabletták olcsó milyen gyógyszereket kell bevenni férgek ellen

A fokhagymára épp nem emlékszem, de én nem adnám neki. A négyszáz forintos tabbletta árat meg úgy kell érteni, hogy nem is kell egy egész a macskának, majd elmondják, nekünk a normál méretűre féregtabletták olcsó egy fél.

féregtabletták olcsó megtisztítva a parazita tablettáktól

Ne pasztát vegyél akkor bár az is csak kicsivel drágább, mert a tablettát "lenyomod a torkán", de mondjuk 3 cm pasztát soha nem fogsz beleimádkozni, ha nem izlik neki.

Mi 1x próbáltunk egyik macskánknak fokhagymát adni, és hát annyira nem tetszett neki, hogy többet nem láttuk aztán :S féregtabletták olcsó azt mondom, hogy elpusztult, de másnapra elszökött :S Pedig nagyon kedves cica volt Szóval ennyit a fokhagymáról [szombat este volt, és hétfőn aszcariasis szerológiailag volna legközelebb az állatorvostól féregírtót, és azthittük ez is hat].

Tökmagról még én se hallottam Hány macskád van?

féregtabletták olcsó

Nekem csak itthon, ahol féregtabletták olcsó 12 [tizenkettő], meg még van pár, mégis mind tablettát kap. Szerintem a cicáidért megteheted ezt a pár száz forintot.