Helmint fertőzések


Share Spoiler!

helmint fertőzések felfedezőcsatorna paraziták, akik életben esznek minket dvd

Ez a lap a játék küldetéseinek, kalandjainak történetével foglalkozik, helmint fertőzések tartalmazhatja az események végkifejletét is.

Ne olvasd el, helmint fertőzések még nem játszottad végig a hozzá kapcsolódó küldetést, és nem szeretnéd hamarabb megtudni az eseményeket!

helmint fertőzések giardiasis natural treatment

Helminth a játékosok Űrhajójában élő fertőzött lény, mely a hajó alsó szintjén, a Fókusz teremtől balra található. Önmagában akármikor csak a Nidus warframmel lehet belépni ebbe a terembe, a többi warframe csak akkor, ha Cyst-tel meg lett helmint fertőzések.

A Helminth vírus Helminth szobájának közepén egy szék található, melyen Nidus helyet foglalhat.

helmint fertőzések

Ha leül, a fertőzött csápok egyike megszúrja a nyakát, ezáltal megfertőzve a vírussal. Teljesen helmint fertőzések Cyst egy Nidus nyakán. Ez követően 6 nappal, vagyis összesen a szúrás után 7 nappal fejlődik ki teljesen a ciszta, mely ekkor felhasználható Helminth Charger tenyésztéséhez, helmint fertőzések leszedhető újra a székbe üléskor.

Niduson kívül a többi warframe csak más játékosok által fertőződhet meg. Küldetések során egyszerűen csak egy vírusos warframe mellé kell állni, és a játékos el is kapta a fertőzést. Terjesteni helmint fertőzések csak küldetéseken vagy a Dojoban lehet, Relayeken helmint fertőzések.

az enterobiosis készlet használata

Minden így megfertőzött warframe beléphet Helmimth termébe. Ha teljesen kifejlett vírussal a nyakán újra beleül a székbe, a csáp megcsípi a kinövést és meggyógyítja a warframet.

helmint fertőzések a giardiasis földrajzi eloszlása

Fontos megjegyezni, hogy a meggyógyított warframek Nidus kivételével többé nem léphetnek majd be egészségesen a terembe, és meg sem fertőződhetnek majd, tehát másik warframet kell megfertőznie, ha Helminth Chargert szeretne.