Helminthigiénés hipotézis. - A túlzott tisztaság autoimmun betegségekhez és allergiárhoz vezethet?


Helminthigiénés hipotézis az amerikai tudósoknak jónnek a férgek megváltoztatnia a Dugesia japonica laposférgek bioelektronikus hullámait, amik a szöveteiken húzódnak át, ezzel helminthigiénés hipotézis kettévágott férgek két fejjel nőnek vissza  egy-egy mindkét végükön.

helminthigiénés hipotézis trichinella kezelés

A Michael Levin vezette, a Tuft Egyetem tudósaiból összeálló csapat, felfedezte, hogy a bioelektromos mintázatok határozzák meg, hogy a laposféreg hogy néz jónnek a férgek ki a regenerációt követően — nem pedig az őssejtek vagy a szövetek.

A jelenlegi kutatás Levin egy korábbi munkájára épít, jónnek a férgek bemutatták, hogy a bioelektromos változásokkal féregtelenito gyógyszer, hogy helminthigiénés hipotézis egy másik faj fejét és agyát növesszék ki.

Pinworms - képek, tünetek a gyermekek és felnőttek számára, kezelések és tabletták - Fekély

helminthigiénés hipotézis Levin és munkatársai az oktanol nevű vegyületet használták, hogy leblokkolják a mikroszkopikus csatornákat, amiken az elektromos jelek haladnak.

Először a kutatók úgy gondolták, hogy ez a különbség azért következett be mert nem sikerült minden férget megfelelően kezelni, de amikor az egy fejjel regenerált férgeket újra felvágták a két és az egyfejű egyedek aránya továbbra is ugyanaz maradt.

helminthigiénés hipotézis klinikák paraziták kezelése

Ez azt bizonyítja, hogy valami következetes változás történt a férgek bioelektromos mintájában. A kutatók szerint ezek az eredmények hatással helminthigiénés hipotézis regeneratív orvoslásra, mivel a bioelektronikai változtatások viszonylag könnyen létrehozhatóak.

Még nem ismerjük pontosan, hogy ennek a folyamatnak a blokkolása hogyan eredményez két fejet.

helminthigiénés hipotézis milyen gyógyszereket kell venni a férgektől