Lazac fereg


Tweet A lazac egy igen közkedvelt étel, bár igaz, hogy az ára nem a legbarátibb.

lazac fereg

Azonban előfordulhat, hogy most sokatoknak elmegy a kedve tőle, ugyanis veszélyes férgeket találtak benne a kutatók. Kedves halrajongó VOUS-olvasók!

tabletták a testben élő mindenféle parazita számára

Egy sajnálatos hír látott napvilágot a Women'sHealthen : a Járványkezelési és Megelőzési Központ Centers for Disease Control and Prevention; CDC új jelentésében ugyanis az áll, hogy néhány lazacban galandférget találtak. Különböző vadon élő, csendes-óceáni állatokat vizsgáltak a szakemberek, egészen pontosan: chinook lazacot, vörös lazacot, szivárványos pisztrángot.

Рубрика: Injekciók + férgekből

A végeredmény szerint a gorbusalazac izmaiban találtak a galandféreg lárváiból. A kutatók azért lepődtek meg különösen, mert korábban csak az ázsiai halakban találtak ilyen parazitát.

  • Másfél méter hosszú szalagféreg volt a sushi kedvelő ember testében
  • Hogyan lehet kenet eltávolítani a húgycsőből férfiakon
  • Néha a halak takarmányozásának folyamatában a rózsaszínű féregeket látják alatta.
  • Gusztustalan meglepetés rejtőzött a frissen vásárolt halfilében Origo
  • Vigyázzatok! Veszélyes férgek rejtőzködhetnek a lazacban
  • MÉRGEZŐ NORVÉG LAZAC – A norvég lazac a legmérgezőbb? | Food & Wine

Pedig az isteni lazacleves nem csak a finnek kedvence Az egyik legfinomabb leves a kalakeitto, azaz a finn halleves, ami lazac fereg mi legendás magyar halászlénkhez képest sokkal szelídebb: tejszínnel és zöldséggel készül, gyors és nagyon egyszerű. Érdemes kipróbálni és rendszeresen bevetni, mert még azok is szeretik, akik amúgy nem rajonganak a lazac fereg.

Füstölt lazac prézlivel

A cikk folytatását itt találjátok. További probléma az, hogy a Csendes-óceán bármely partján ki lehet fogni ilyen lazacot  Észak-Amerikában.

Pedig lehetne! És, hogy miért éppen a norvég tenyésztett lazacról beszélünk? Leginkább azért, mert Norvégia a legnagyobb lazactenyésztő és exportőr a világon. Ez teszi ki a norvég halexport legnagyobb részét és a kőolajipar mellett ez a legjelentősebb norvég ágazat.

És ha azokat a példányokat nem lefagyaszta szállítják, akkor a paraziták képesek bejutni az emberi szervezetbe és ott kárt tenni. Tehát a legbiztosabb, ha lazac fereg halat választotok, és figyelitek a származási helyét a terméknek.

kettőspont tisztít méregtelenítő akne

Vagy az, ha megfőzitek több mint 60 fokos vízben.