Mladifest Klub egy rendezvénysorozat, ahol az ifjúsági találkozó érdeklődői és résztvevői találkoznak ismerkedés, játék és szórakozás céljából.

Előző alkalommal ismerkedős estet szerveztünk bor és csokikóstolóval egybekötve a Nem Adom Fel Kávézóban.

 

Május végére 2 rendezvényt is tartogatunk számotokra:

Május 26. Agárd – Mladifest vitorlás nap – Jézus a vízen jár 😊

Hirtelen berobbant a nyár, napközben már 30 fok fölé is kúszik a hőmérő higanyszála, mindenki vízpartra vágyik, tarts hát Te is velünk és töltsünk együtt egy napot a Velencei-tónál, nem is akármilyen program közepette.

Indulás Budapestről vonattal, a Déli-pályaudvarról. 8:10-kor indul a “Mladifestes csapat”, találkozó 7:50-8 óra között a Déli pályaudvar főpénztára előtt, a mladifestes pólót viselő Levente vezetésével.

Ha önállóan szeretnéd megoldani az utazást Agárdig, akkor 8:30-kor találkozó a VVSI kikötőben, a vonatállomástól 5 perc sétára.

A hivatalos program 9-től 12óráig tart majd, ami alatt lesz egy rendhagyó szabadtéri mise, amit Gergő atya tart. A mise után bevitorlázunk egészen a Velencei-tó közepéig, ahol csobbanhatunk is akár. Ebédidőre már ismét a parton leszünk, ahol megebédelünk és strandolunk, most már a partról.

Az előző Klub alkalmat 20 óráig hirdettük meg, és éjfél után hagytuk el a kávézót, annyira belelendültünk a beszélgetésbe. Ez lehet akár most is így, vonat jön 30 percenként vissza Budapestre 😊

Amit mindenféleképpen hozz magaddal: a naptejedet, inni és ennivalót, ha nem a helyszínen szeretnéd ezeket megvenni.

Fontos: a hajóval több turnusban fogunk vízreszállni,

A program létszáma maximum 40 fő, a kikötő és a hajó adottságaihoz igazodva,  ezért ha szeretnél jönni, akkor minél gyorsabban regisztrálj be az eseményre (és gyere is el a klubtalálkozóra).

Részvételi díj: 2500 ft, ami a helyszínen fizetendő

Az ár tartalmazza: a délelőtti programot és a vitorlázást és nem tartalmazza a vonatjegyet és az ebédet

Jelentkezni a program@mladifest.hu email címen tudsz. A korlátozott létszám és a program közkedveltsége miatt kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztosan el tudsz jönni.

Eső esetén társasjáték és beszélgetés lesz a kikötőben.

Május 29. Gasztro Est Bibliai ételekkel a Nem Adom Fel Kávézóban

 

Méz, gránátalma, füge, datolya, pászka, szőlő. Mind-mind bibliai ételek, amiket ettek akkor és eszünk most is. Hogyan készültek akkor és hogyan most? Miért volt előnyös és egészséges az akkori táplálkozás? Mit tehetünk a mindennapokban, hogy hasonlóan egészségesen táplálkozzunk?

Akik ott voltak az előző Klub esten, már jól ismerik Gerlachfalvy Rékát, aki teológus hallgató és gasztroblogger. Rengeteg hasznos és érdekes dolgot mesélt a múltkor is a csokik alapanyagairól, az összetevőkről, azok hatásairól. Nem véletlenül jött az ötlet, hogy szenteljünk egy egész estét Réka tudásának 😊 és kalandottunk a gasztronómia egyéb területeire is.

Az este során méz, különféle sók, frissen préselt szőlőlé és még pár meglepetés kóstoló is lesz.

Helyszín: Nem Adom Fel Kávézó, Magdolna utca 1

Időpont: május 29. 18 óra

A kávézó korlátozott befogadó képessége miatt a maximum létszám 70 fő.

A részvétel INGYENES,  de regisztrációhoz kötött! 

Jelentkezni a program@mladifest.hu email címen tudsz.

 

Ne felejtsd el: „Minden lehetséges annak, aki hisz.” Találkozzunk Agárdon és a Nem adom fel kávézóban, hogy a Mladifesten már jó ismerősként, közösen tegyünk hitet Isten mellett (és bulizzunk egy nagyot az Ő dicsőségére).