Méregtelenítő étrendkiegészítő. Méregtelenítés


Ez a REGENOR készítmény segíthet kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, biztosítva a feltételt a gombák és baktériumok szaporodásához.

A gemmo szó eredeti jelentéseiből is - mely többek között bimbó és rügy - kikövetkeztethető, hogy méregtelenítő étrendkiegészítő növények mely részeiből nyerik a hatóanyagokat. A rügy tulajdonképpen maga az élet, amit a Marnys eleve méregtelenítő étrendkiegészítő étrendkiegészítő, iható formában, fiolás kiszerelésben kínál a jelenkor igényeihez igazodva.

Leírás Ingyenes személyes átadás 1 munkanap alatt Budán és Pesten is.

Fogyasztását azért ajánljuk még azoknak is, akik a mindennapokban kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra, mert a környezeti hatások alól - mint például a szennyezett levegő, bőrünkkel érintkező kemikáliák, vízzel bevitt szennyeződések - senki sem tudja kivonni magát. A szervezetünkben felhalmozódó méreganyagok egy ideig ügyesen megbújnak, észrevétlenül rakva terhet a védekezőképességünkre, de előbb—utóbb olyan kellemetlen testi tüneteket okoznak, amelyek megkeseríthetik a mindennapjainkat.

méregtelenítő étrendkiegészítő gyermekeknek szánt készítmények parazitákból

Ilyen lehet a látszólag indokolatlanul vissza-visszatérő fejfájás, emésztési panaszok, súlynövekedés, pattanásos bőr, ekcémás foltok a bőrön, és még számtalan, nehezen beazonosítható probléma.

A MARNYS® méregtelenítő étrendkiegészítő termékét azoknak ajánljuk, akik a méregtelenítést hosszútávon szeretnék beépíteni életükbe - lemondás, önsanyargatás nélkül. Az összetételében az organikus fiatal borókahajtás és nyírfarügy a fizikai test szintjén komplex ásványi anyag- és nyomelempótló.

méregtelenítő étrendkiegészítő

A kétféle organikus teakivonat — maté- és zöldtea — általános vízhajtó, méregtelenítő és energizáló méregtelenítő étrendkiegészítő támogatja a szervezetet.

Az organikus ananászlé-koncentrátum pedig zsírégető, gyulladáscsökkentő, arthritis ellenes, csonterősítő és vesetisztító tulajdonságaival szolgálja a fogyasztók egészségét. A bio édeskömény az egyik legjobb puffadásgátló és görcsoldó gyógynövény az összetevők között, a lapos has szolgálatában.

Léböjtkúra 19. nap GYÜMÖLCS, PROTEIN, VITAMIN ITAL

A méregtelenítő étrendkiegészítő organikus gazdaságból származó guarana pedig a kávéhoz hasonló vízhajtó és élénkítő hatással bíró, energizáló, illetve egyes kutatások szerint memória- és hangulatjavító hatásával támogatja ennek a remek méregtelenítőnek az összhatását. A praktikus kiszerelésnek köszönhetően méregtelenítő étrendkiegészítő követhető a fogyasztás napi egy fiola reggel, lehetőleg étkezés előttilletve kis helyen elfér, utazáskor sem foglal sok helyet.

méregtelenítő étrendkiegészítő

méregtelenítő étrendkiegészítő

Mint minden méregtelenítő terméknek, így a MARNYS® Phytalgem Drennek is fokozható a hatása megfelelő étkezéssel, elegendő víz fogyasztásával napi 3 liter és olyan rendszeres sporttevékenységgel, melynek lényege a pulzusszám növelése, és nem a megerőltetés. Fontos méregtelenítő étrendkiegészítő még a megfelelő mennyiségű rost fogyasztását, ami radírként működik a bélrendszerben, így segítve annak tisztulását és az értékes tápanyagok felszívódását.

Sokféle méregtelenítő étrendkiegészítő kapható Nincs olyan betegség vagy probléma, amire nem lenne már tabletta.

A MARNYS® Phytalgem Dren laktóz- tej- és gluténmentes, vegán termék, mely organikus összetevőkből készült, és nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem stabilizátorokat, ráadásul kellemes ananászízével kellemes fogyasztási élményt nyújt.

Kapcsolódó termékek Bruttó fogyasztói ár: 10 ,-Ft Kosárba.