Talptapasz


Mivel rendkívül biztonságos, akár szívbetegek vagy magas vérnyomásban szenvedők is bátran alkalmazhatják, sőt gyermekek méregtelenítésére is kiválóan alkalmas! Milyen összetevők garantálják a tapasz hatását?

milyen gyógyszer segít a férgeknél giardia poop look like

A tapasz csak teljesen természetes, minőségi növényi talptapasz tartalmaz, talptapasz úgy választották ki, hogy a hatóanyagok képesek legyenek a felhalmozódott méreganyagokat eltávolítására. A transzdermális bőrön keresztül alkalmazott technológia alapja, hogy az alkalmazott gyógynövények a bőrön keresztül is magukba tudják szívni a méreganyagokat.

Az egyéb alkotó elemek elősegítik a főbb összetevők összehangolt, még jobb hatását.

Dupla csomag KINOKI méregtelenítő tapasz Ft Ft A Kinoki méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének talptapasz kíméletesen és teljesen természetes módon távolítja el a mérgeket a szervezetedből. A Kinoki tapasz használatával egyszerűen talptapasz közben tudod növelni szervezeted energiaszintjét.

Főbb összetevők tulajdonságai: Turmalin - távoli infravörös hőt bocsát ki talptapasz módon, tágítja a hajszálereket, ami biztosítja a gyógyító anyagok hatékonyabb bejutását a szervezetbe. Japánban folyó kísérletek során kimutatták, hogy az infravörös hő serkenti a keringést és elősegíti a toxinok és salakanyagok eltávolítását a szervezetből.

KT Tape: Full Knee Support

Bambusz- és ciprusecetkivonat fa nedv - ez a két finomított, faalapú összetevő kivételesen jó kombinációt alkotva aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét. Talptapasz kíméletes, természetes méregtelenítő és tisztító hatású.

Jinjang méregtelenítő talptapasz 10db

Talptapasz agaricus gomba - rendkívül hatékonyan javítják az immunrendszer működését, hatóanyagai gátolják talptapasz daganatok és a rákos sejtek keletkezését, növekedését és szóródását.

Caragana sinica - többek között neuralgia, arthritis és magas vérnyomás ellen használják. A csont elmésztelenedése és csontritkulás ellen is hatékony. Artemisia iwayamogi - a máj és a belek gyógyítására, a látás védelmére, a vérnyomás és az immunrendszer erősítésére használják.

kerekférges férgek tünetei

Paeoniiae rubrae gyökér - javítja a vérkeringést, enyhíti a székrekedést, a bélgörcsöt, a vérhast talptapasz az alhasi fájdalmakat. Káros baktériumok ellen is hatékony. Szibériai ginszeng - általános roboráló és immunrendszer erősítő hatása mellett talptapasz az anyagcsere egészséges talptapasz.

Achyranthis gyökér - javítja a vérkeringést. Platicodon grandifloum - védi a tüdőt és a torkot.

talptapasz féreg elleni gyógyszerek és mellékhatásaik

Van-e tudományos bizonyíték a méregtelenítő talptapaszműködésére? Már tudományosan is bizonyított, hogy a méregtelenítő tapaszok segítenek kivonni a káros méreganyagokat a szervezetből! Eredményessége látványos, a bizonyíték már az első használat után meggyőző. Az este felhelyett tapaszok reggelre megtelnek a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elszíneződnek barnás, ragadós talptapasz lesznek.

Könnyen kijön a méreg – japántapasszal!

Japán kutatók termográfiai vizsgálatai kimutatták, talptapasz a tapasz képes gyorsítani talptapasz keringést, így a talptapasz méregtelenítését is. Az SRC Analytical Lab, egy elismert környezetvédelmi laboratórium, több talptapasz-mintát is elemzett. Eredményeik szerint a tapaszok magukba szívják az arzént, higanyt, nikkelt és még sok más mérgező anyagot.

Az emberi haj tudományos vizsgálata a tapasz használata talptapasz és után különböző toxinmennyiséget mutatott ki.

  1. Van megoldás!
  2. Féregkészítmények gyermekek számára megelőzés céljából

Biorezonancia-mérő készülék segítségével vizsgáltak meg talptapasz tapaszt. A vizsgálat a következő anyagokat mutatta ki a használt tapaszokban: alumínium, arzén, azbeszt, benzol, kadmium, réz, FCF és DAB festék, izopropil-alkohol, ólom, metilalkohol, higany, nikkel, SudanBlack festék, tallium, műanyag melléktermékek.

Hasonló termékek

Egy kísérletben felfedezték, hogy a talptapaszok növelik az alfa-agyhullámok jelenlétét. Ezek a hullámok a gyógyulási és pihenési folyamatokban játszanak fontos szerepet. A csomag tartalma: 10 db tapasz 5 tasak, 1 pár tasakonként 10 db öntapadós ragasztó párna.